Tykoflex skarvbox TUT 240/70 Tykoflex skarvbox TUT 240/70

Tykoflex skarvbox TUT 240/70

Artikelnummer: 11100193
BeskrivningTeknisk infoSupportAndra köpte också
Beskrivning
 Skarvbox TSG ingår i ett modulsystem av låsbara kapslingar tillverkade i syrafast rostfritt stål. Kännetecknande är stor flexibilitet, enkel hantering och täthet för både tryck och vacuum. Kapslingarna lämpar sig väl för krävande miljöer. Med torkmedel förblir boxen fuktfri även under extrema förhållanden.
Skarvbox TSG möjliggör avgrening på en kabellängd utan att samtidigt behöva bryta och skarva om samtliga fibrer i kabeln. Skarvbox TSG levereras med en oval kabelingång och krympslang för kablarna, samt 4 st. fasta 16 mm och 2 st. fasta 25 mm kabelgenomföringsrör. På de 4 16 mm rören kan TKT-S 3x7 monteras som ger möjlighet för kall avgrening av mikrokablar 3-7 mm i diameter. Totalt 4x3=12 mikrokablar ut. Kabelgenomföringsrören är försedda med tätning vid leverans och kan tas i anspråk vid behov.
Boxen levereras med dragavlastare för alla kablar, fäste för multikassetter och hållare för fiberslinga. Multikassett för fiberskarvar. För säker organisering och förvaring av fiberskarvarna används erforderligt antal multikassetter.
Skarvbox TSG finns i utförande för 4, 6, 10 alternativt 16 multikassetter, som beställs separat. Fästdetaljer för montage på vägg, stativ, i kabelbrunn eller på stolpe, finns som tillbehör. Med överfall kan boxen enkelt låsas med hänglås. I leverans ingår smärgelduk, torkmedel, krympslang, grenklämma och monteringsanvisning.

Teknisk info

Produktinformation

E nummer SE 5060780


Support
Andra köpte också