Tykoflex skarvbox TUT 240/50 Tykoflex skarvbox TUT 240/50

Tykoflex skarvbox TUT 240/50

Artikelnummer: 11100191
BeskrivningTeknisk infoSupportAndra köpte också
Beskrivning
Skarvbox TUT ingår i ett modulsystem av låsbara kapslingar tillverkade i syrafast rostfritt stål. Kännetecknande är stor flexibilitet, enkel hantering och täthet för både tryck och vacuum. Kapslingarna lämpar sig väl för krävande miljöer. Med torkmedel förblir boxen fuktfri även under extrema förhållanden.
Skarvbox TUT kan med olika tillbehör bestyckas för linjeskarvning, avgrening och spridningspunkt (accessnät). Skarvbox TUT levereras med inredning bestående av dragavlastare och fäste för Multikassetter och med tre hål för kabelanslutningar. Vid grenskarvning finns ett antal olika kabelgenomföringssatser att välja på. För säker organisering och förvaring av fiberskarvarna används erforderligt antal Multikassetter.
Skarvbox TUT finns i utförande för 4, 6, 10 alternativt 16 Multikassetter, som beställs separat. Fästdetaljer för montage på vägg, stativ, i kabelbrunn eller på stolpe, finns som tillbehör. Med överfall kan boxen enkelt låsas med hänglås. I leverans ingår smärgelduk, torkmedel och monteringsanvisning.
För avgrening av mikrokabel används TKT 7x7 som klarar kablar med diameter 3-7 mm.
Teknisk info

Produktinformation

E nummer SE 5060779


Support
Andra köpte också