Smarta hem enligt Compare-IT

Intresset för smarta hem lösningar ökar i snabb takt, vilket är drivet av mer teknikmogna bostadsköpare och ett växande utbud av lösningar som fokuserar på det smarta hemmet. Det är en tidsfråga innan så gott som alla hem är smarta i någon mån. Compare-IT:s smarta hem system Home Line™ bygger på en robust, flexibel och framtidssäker lösning, som är väl anpassad för byggprocessen. Förutom komfortfunktioner såsom belysningsstyrning, erbjuder lösningen även trygghets- och säkerhetsfunktioner såsom automatisk vattenavstängning samt koppling till inbrotts- och brandlarm.

Styrsystemet kommer i ett par olika konfigurationer för att tillgodose behoven, från den mindre lägenheten till den större villan, och byggs enkelt in i antingen ett automatik-/styrskåp alternativt i en komplett central. Systemet innehåller vid leverans både relä- och dimmerfunktioner och det går att efter montering och installation mjukvarumässigt konvertera reläer till dimmers, i de fall bostadsinnehavaren önskar det.

 

Förenkla din vardag

Ett smart hem från Compare-IT ger dig lösningar som förenklar din vardag och ökar din komfort. Med ett förprogrammerat system kan du enkelt ställa in huset enligt färdiga scenarier. Du kan även skräddarsy systemet efter dina önskemål och behov och kan lätt styra det via en smart telefon, läsplatta, brytare eller din larmpanel.

Komplett projekteringsanvisning inklusive exempelritningar

Användarmanual, som beskriver funktionerna
Beställning av Home Line™ görs via Alcadon AB.

Home Line panel

 

 

Home Line™ är avsedd för montage på DIN-skena i el-central eller automatiksskåp och finns i olika storlekar med varierande in- och utgångskonfigurationer. Systemet bygger på att samtliga styrda laster kopplas till separata utgångar på produkten och att samtliga tryckknappar kopplas till ingångar på produkten. Detta kräver ett nytänk med punkt till punkt installation. Home Line™ levereras alltid förprogrammerad enligt en standardkonfiguration.