Invisilight® den osynliga fiberkabeln

 

Invisilight® är en smidig installationslösning för fiber i hemmet. Eftersom installationen är så minimalistisk, flexibel och snabb passar den perfekt för fiberinstallationer i lägenheter och villor. Invisilight fiberkabel limmas direkt mot väggen eller taket, inga krångliga lister och kanaler behövs. För att installera fiberkabeln krävs ett minimum av verktyg vilket också bidrar till den låga installationskostnaden och den korta installationstiden!


Invisilight® bygger på OFS fiberglas EZ-Bend® som har en böjradie på min. 2,5 mm vilket innebär att den är mycket böj-okänslig. Glaset är fullt kompatibelt med G652D och G657A1-A2 och kan svetsas med en vanlig fibersvets. Kabeln för installation inne i bostaden har en diameter på endast 0,9mm. 
Invisilight® består av ett kit med förkontakterad fiber (20m, 30m, 40m), uttag, pluggar, lock och hörnskydd. Invisilight® kit går att beställa med olika fiberkontakter som SC, LC, SC/APC och LC/APC eller en blandning av dessa. Beräknad installationstid för en normallägenhet är ca 30 minuter. För installation i trapphus används Invisilight® stigarkabel, som finns i 4-16F, samt skarvuttag för avlämning utanför lägenhet.
Resultatet blir perfekt och i princip osynligt!

Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.