Alcadon lanserar nya View Pro Series

Alcadon lanserar nya View Pro Series Fibersvetsar från Inno

 

Nya funktioner:

  • Spårningsfunktionen i realtid visar var svetsen befinner sig, vilket gör att den blir svår att stjäla och du riskerar inte att glömma den någonstans. Popup-meddelanden informerar dig snabbt om enhetens status.
  • Tack vare en ny enhetshantering har du alltid kontroll på elektrodvarningar och kalibreringsbehov. Programuppdateringar kan importeras från molnet.
  • Alla rapporter och data finns tillgängligt online även om enheten befinner sig någon annanstans. Det går också att göra en fysisk avläsning via USB.
  • Arbets- / jobbhantering, arkiverar automatiskt arbetsförloppet för varje enskild enhet.

 

Alla funktioner styrs eller nås från instrumentpanelen på datorn ansluten till INNO iCloud-servern. Svetsarna kommunicerar i sin tur med servern via internet. Allt du behöver är ett SIM-kort för att ansluta din enhet till webben. Detta innebär att all informationen är snabbt tillgänglig och alltid uppdaterad.
Alla svetsar levereras med den nya fiberkapen V11.

View 3 Pro är en mantellinjerande fibersvets med aktiva V-spår och pekskärm.
 

View 5 Pro är en 3-axlig fibersvets med kärnlinjerande (DACAS), den nya standarden inom telekommunikationsindustrin.

View 8 Pro tar fibersvetsning till nästa nivå med sin motoriserade kärnlinjering och extrema hastighet (6 sekunder svetsning och 9 sekunders uppvärmning).

View 12R Pro är premiumvalet för svetsning av traditionell bandribbon-fiber men också den nya SWR ribbonfibern med helt motoriserade linjering och högkapacitetsbatteri.


INNO V11 fiberkap Nu lanseras den nya fiberkapen V11 från INNO med hög precision för exakta fiberkapningar och med en avsevärt förbättrad ergonomi. Du kan göra 60 0000 kapningar utan några justeringar tack vare den nya automatiskt roterbara klingan. Med universalhållare för singelfiber och automatisk uppsamlare för fiberrester blir fiberkapning en enkel match med nya V11:an. 
 

INNO V11 fiberkap 
Nu lanseras den nya fiberkapen V11 från INNO med hög precision för exakta fiberkapningar och med en avsevärt förbättrad ergonomi. Du kan göra 60 0000 kapningar utan några justeringar tack vare den nya automatiskt roterbara klingan. Med universalhållare för singelfiber och automatisk uppsamlare för fiberrester blir fiberkapning en enkel match med nya V11:an. 

  • Högprecisionskapning för singelfiber och ribbonfiber upp till 12 fibrer.
  • Automatiskt roterbar kapklinga med upp till 60 000 kapningar.
  • Digital räknare för antal gjorda kapningar.
  • Kapklinga med lång livslängd.
  • Utrustad med utbytbar universalhållare
  • Automatisk fiberspillsuppsamlare.

Användarvänlig. V11 fiberkap levereras med alla nya View Pro-serie fibersvetsar