Brother märkmaskin med Wi-Fi, PC-ansl. och app för smartphone LinkWare Live API Brother märkmaskin med Wi-Fi, PC-ansl. och app för smartphone LinkWare Live API

Brother märkmaskin med Wi-Fi, PC-ansl.

och app för smartphone LinkWare Live API

Artikelnummer: PTE-550WVP
BeskrivningSupportTillbehörAlternativAndra köpte också
Beskrivning

PT-E550WVP Märkmaskin för industrin med integrerad Wi-Fi, PC-anslutning och app för märkning, för smartphone.

Brother har licensierat Fluke Networks Linkware™ Live API för att skapa LabelLink™, den första mobila applikationen och back-end lösning som syftar till att dramatiskt effektivisera processen för kabelmärkning i nätverk.

Ser till att kablar, ledningar, strömbrytare och eluttag märks tydligt med hållbar etiketter som är av betydelse för elektriker, datacom, telecom och säkerhetsinstallatörer. Brother P-touch E550WVP skapar etiketter som möter kraven på ANSI/EIA/TIA-606A/B, och som möter kraven på UL-969 standards. En inbyggd automatisk kniv med enkel etikettavskalning som ser till att du snabbt kan börja använda dina etiketter i alla användningsområden. Specialtaper för industribruk har skapats för specifika märkningsuppgifter såsom krympslang för permanent kabelmärkning, flexible ID tape för att flaggmärka kablar och tape med stark fästförmåga för hårda, ojämna ytor.

LÄNK

Support
Tillbehör
Alternativ
Andra köpte också