Wallbox Pulsar Plus 22kW Vit 7m Fast kabel, 7m Wallbox Pulsar Plus 22kW Vit 7m Fast kabel, 7m

Wallbox Pulsar Plus 22kW Vit 7m

Fast kabel, 7m

Artikelnummer: E234
BeskrivningSupportTillbehörAlternativAndra köpte också
Beskrivning

Wallbox Pulsar Plus Smart elbilsladdare 7m Type 2 – en kombination av kompakt storlek och kraftfulla funktioner i pulsar plus gör den till ett idealiskt val för ditt hem.
Pulsar plus levereras med en integrerad kabel och passar för elbilar med laddkontakt av typ 2. Detta är en laddare som är så enkel att använda att du inte ens behöver läsa bruksanvisningen!

Flexibel och trygg
Med den här 3-fasladdaren får du laddningseffekt upp till 22 kw. Den levereras med inbyggt dc-skydd, lastbalansering och är kompatibel med dynamisk lastbalansering (powerboost).

Lättanvänd
Om du aldrig har använt en laddare förut är pulsar plus perfekt för dig. Kommunicera på samma sätt med bilen som med vännerna. Bestäm hur snabbt och när du vill ladda. Ett sms skickas till dig när bilen är fulladdad.

Statusbelysning
En snabbtitt är tillräckligt för att veta allt om pulsar plus. Tack vare led-belysningen vet du om pulsar plus fortfarande laddar bilen eller om laddningen är klar. Laddning med wallbox går mycket snabbare än med en vanlig kontakt. Liten, men kraftfull Vår avancerade teknik i ett nötskal. Pulsar plus kombinerar högteknologisk kraft och en kompakt storlek.
Den har alla funktioner du behöver och ser snygg och diskret ut där hemma.

Kommunikation
Låt din wallbox-laddare kommunicera med vår mywallbox laddstyrningsplattform med hjälp av wi-fi - något som ger dig uppdaterad och synkroniserad data i realtid. Du kan ansluta via wallbox-appen eller mywallbox portal.

Powerboost
Kan användas med powerboost Varför wallbox? Wallbox är ett globalt företag som vill ändra världens sätt att använda energi. Vi tillverkar smarta laddsystem som kombinerar nyskapande teknik med enastående design, som styr kommunikationen mellan bil och laddare via vår användarvänliga app.

Support
Tillbehör
Alternativ
Andra köpte också